Sözleşme Atölyesi - Hibrit Program (Genel + Kefalet + Dağıtım + İnşaat + Kira Sözleşmeleri)

 (Katılımcı yorumlarını incelemek için lütfen buraya tıklayınız...)

Genel içerikli ve özel sözleşme türleri olarak ayrı ayrı yürüttüğümüz Atölye çalışmalarımızı, gelen yoğun talep üzerine, özel bir programda birleştirdik. Böylece katılımcılar, aynı eğitimde, her sözleşmeyi ilgilendiren genel bilgilere ek olarak, en sık karşılaşılan özel sözleşme türleri hakkında da uygulama ağırlıklı ve stratejik öneme sahip bilgiler edinme imkânı elde etmektedirler.

Hibrit Sözleşme Atölyemiz;

  • İstanbul Taksim Meydanı'nda bulunan The Marmara Otel'in toplantı salonunda 15 kişiyle sınırlı olarak yüz yüze ve 
  • Aynı anda Zoom Uygulaması kullanılarak, 20 kişiyle sınırlı kontenjanla, uzaktan (online) eğitim formatında yapılmaktadır.

Programımız beş bölümden oluşmaktadır:

- Genel içerikli ilk bölümde, herhangi bir sözleşmenin hazırlanması, hazır bir sözleşmenin incelenmesi aşamalarında ve sözleşme kaynaklı davalara hazırlanırken dikkat edilmesi gereken stratejik bilgiler katılımcılarla paylaşılmaktadır.

- İkinci bölümde, kefalet sözleşmesinin temel özellikleri üzerinde durulmakta ve garanti sözleşmeleriyle farkları anlatılarak bu sözleşme türleriyle ilgili güncel uyuşmazlıklar ve yargı kararları paylaşılmaktadır.

- Üçüncü bölümde, tüm dünyada stratejik öneme sahip olan dağıtım (franchise, bayilik ve acentelik) sözleşmeleri, birbirleriyle karşılaştırmalı olarak ele alınmaktadır. Bu sözleşme türlerini birbirinden ayıran özellikleri ve bu ayırımın, yürütülecek davalar bakımından önemi üzerinde durulmakta, sözleşmede kullanılan formüllerin pratik anlamları ve sonuçları anlatılmaktadır. Yine çok sayıda yargı kararı ve özellikle Rekabet Kurulu kararları katılımcılarla paylaşılmakta ve analiz edilmektedir.

- Dördüncü bölümde, inşaat sözleşmeleri ele alınmaktadır. Özellikle, arsa payı (kat) karşılığı inşaat sözleşmeleri ve gelir paylaşımına dayalı inşaat sözleşmelerinden kaynaklı uyuşmazlıklar hakkında bilgi aktarımı yapılmakta ve yine bu alandaki güncel tartışmalar ve yargı uygulamaları üzerinde durulmaktadır.

- Beşinci bölümde ise, konut ve işyeri kira sözleşmeleri hakkında önemli hususlar aktarıldıktan sonra, kira bedelinin belirlenmesi, uyarlama gibi güncel konular üzerinde durulmakta ve çok sayıda güncel yargı kararı katılımcılarla paylaşılmaktadır.

* Sözleşme Atölyesi - Hibrit Program; toplam 14 saatlik ve hibrit (yüz yüze & online) bir program şeklinde organize edilmekte olup dileyen katılımcılar yüz yüze, dileyenler online katılabileceklerdir. Program, cumartesi ve pazar günleri, saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilmektedir.

Sunum sırasında kullanılan slaytları içeren pdf dosya, tüm katılımcılara e-mail ya da whatsapp yoluyla gönderilmektedir.

* Eğitimi tamamlayan katılımcılara, Yeniocak Sözleşme Akademisi tarafından katılım belgesi düzenlenerek; online katılımcılara e-mail ya da whatsapp yoluyla gönderilmekte, yüz yüze katılanlara basılı olarak verilmektedir.

* Toplam 14 saatlik bu Atölye programımıza yüz yüze katılım bedeli ... TL, online katılım bedeli ... TL’dir. 

  • Stajyer avukatlara, 
  • Üç ya da daha fazla kişiyle grup olarak katılanlara ve
  • Daha önce Akademimizin eğitimlerine katılmış olanlara indirim uygulanmaktadır. 
  • Birden fazla indirim şartı birlikte sağlansa da indirimden bir kez faydalanılabilmektedir.
  • Yüz yüze katılımlarda indirimli bedel ... TL'dir. 
  • Online katılımlarda indirimli bedel ... TL'dir. 

Sorularınızı ve kayıt taleplerinizi iletmek için; [email protected] adresine ya da 0552 692 82 82 nolu whatsapp hattına yazabilirsiniz.

@sozlesmeakademisi