Kefalet - Garanti Sözleşmeleri Atölyesi

 (Katılımcı yorumlarını incelemek için lütfen buraya tıklayınız...)

Kefalet ve Garanti Sözleşmeleri Atölyesinde, özellikle;

- Kefalet sözleşmesinde uyulması gereken emredici kurallar,

- Garanti ve kefalet sözleşmeleri arasındaki ayırım,

- TBK 603 hükmünün ortaya çıkardığı sonuçlar,

- Kefalet ve garanti sözleşmesi örnekleri ve

- Güncel yargı uygulamaları üzerinde durulmaktadır...

* İnteraktif yöntemle yapılan bu çalışmalar sırasında, Doç. Dr. Umut Yeniocak tarafından daha önce dava dosyalarında yazılan mütalaalar, örnek dava dosyaları ve danışmanlık deneyimlerinden aktarımlar yapılmakta ve her katılımcı soru-cevap yöntemiyle birebir görüş alışverişinde bulunma fırsatına sahip olmaktadır.

* Gerçek anlamda bir Atölye çalışması yapılabilmesi için Atölyemizde, 20 kişilik kontenjan sınırlaması uygulanmaktadır.

* Kefalet - Garanti Sözleşmeleri Atölyesi, toplam altı saatlik (saat 10.00 – 16.00 arası) bir program şeklinde organize edilmektedir.

* Online Atölyelerimiz, Zoom Uygulaması kullanılarak, karşılıklı görüntü ve ses paylaşımıyla, uzaktan eğitim formatında yapılmaktadır.

Sunum sırasında kullanılan slaytları içeren pdf dosya, e-mail ya da whatsapp yoluyla katılımcılara gönderilmektedir.

* Eğitimi tamamlayan katılımcılara, Yeniocak Sözleşme Akademisi tarafından katılım belgesi düzenlenerek, e-mail ya da whatsapp yoluyla gönderilmektedir.

* Altı saatlik bu Atölye programımızın katılım ücreti ... + KDV (...) TL’dir. 

  • Stajyer avukatlara ve 3 ya da daha fazla kişiyle grup olarak katılımlarda %20 indirim uygulanmaktadır. İndirimli ücret ... + KDV (...) TL’dir. (Birden fazla indirim şartı birlikte sağlansa da indirimden bir kez faydalanılabilmektedir.)
  • İki ayrı Atölye programına birlikte kayıt olunması hâlinde % 20 indirim uygulanır. İki programa birlikte indirimli kayıt ücreti ... + KDV (...) TL’dir. (Birden fazla indirim şartı birlikte sağlansa da indirimden bir kez faydalanılabilmektedir.)

Sorularınızı ve kayıt taleplerinizi iletmek için; [email protected] adresine ya da 0552 692 8282 nolu whatsapp hattına yazabilirsiniz.

@sozlesmeakademisi