Hakkımızda

Yeniocak Sözleşme Akademisi®, meslek profesyonellerine yönelik sözleşme odaklı eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuş, Türkiye'nin sözleşme alanındaki ilk Akademi projesidir. 

Prof. Dr. Umut Yeniocak tarafından 2019'da kurulan Yeniocak Sözleşme Akademisi, eğitim ve danışmanlık faaliyetlerini İstanbul merkezli olarak Ülkenin çeşitli bölgelerinde sürdürmektedir.

·       Eğitim Hizmetleri

Akademi'de, her sözleşme türünü ilgilendiren temel konulara ilişkin "Sözleşme Hazırlama ve İnceleme Teknikleri" eğitiminin yanı sıra;

- Talep yönetimi (claim management),

- Satış, kira, leasing, franchise, bayilik,

- İnşaat, yap-işlet-devret, taşınmaz simsarlığı (emlak danışmanlığı),

- Teminat mektupları, kefalet, ipotek,

- Know-how, gizlilik, danışmanlık,

- Sponsorluk, reklam

gibi çok sayıda özel sözleşme türüyle ilgili eğitimler kurumlara özel olarak tasarlanıp uygulanmaktadır. 

(Katılımcı yorumlarını incelemek için lütfen buraya tıklayınız.)

Yeniocak Sözleşme Akademisi, kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin en büyük markalarının sözleşme birimlerinde görevli personellerine ve yöneticilerine, ihtiyaca uygun ve kuruma özgü eğitimler tasarlamakta ve uygulamaktadır.

Daha önce eğitim verdiğimiz bazı kurumları görmek isterseniz, aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz:

https://sozlesmeakademisi.com.tr/?p=egitimler

·       Danışmanlık Hizmetleri

Yeniocak Sözleşme Akademisi, sözleşme uygulamalarındaki tecrübesiyle, sözleşme uyuşmazlıklarına ilişkin danışmanlık hizmeti vermektedir.

Ayrıca, kurumunuzun, tutarlı, denetlenebilir, güvenli bir sözleşme yönetim sistemine kavuşması ve yanlış sözleşme uygulamalarından kaynaklı risklerinizin azaltılması için ihtiyaç duyduğunuz danışmanlık ve uygulama hizmetini Sözleşme Akademisi’nden tedarik edebilirsiniz.

Kurumların sözleşme uygulamalarının ve sözleşme yönetim sistemlerinin güvenli şekilde yapılandırılması için gerekli danışmanlık ve uygulama hizmetlerinin sağlanması, bir tahkim ve arabuluculuk merkezi olarak sözleşme kaynaklı uyuşmazlıkların çözümünde aktif rol üstlenilmesi ve sözleşme kaynaklı davalarda yazılı uzman görüşü hazırlama hizmetlerinin verilmesi, Akademi'nin yıllardır özenle sürdürdüğü faaliyetlerdir.

Bunun yanında, yönetici olarak şirketiniz hakkında alacağınız kritik kararlar öncesinde, muhtemel sorumluluk riskleriniz hakkında ya da davalarınızın hazırlık aşamasında ihtiyaç duyacağınız yönlendirmelerin, uyarıların ve risk analizlerinin yer aldığı, yazılı ve/veya sözlü özel bilirkişi raporlarının hazırlanması hizmetini de Yeniocak Sözleşme Akademisi’nden tedarik edebilirsiniz.

Faaliyetlerimizi sosyal medyada incelemek ve takip etmek isterseniz: @sozlesmeakademisi