Sözleşme Atölyesi - (Sözleşme Teknikleri + Kira Tespit ve Uyarlama Davaları)

 (Katılımcı yorumlarını incelemek için lütfen buraya tıklayınız...)

Yeniocak Sözleşme Akademisi olarak yeni sezonda, yeni ve güncel içerikli bir eğitimle karşınızdayız.

Programımız, her biri birer gün süren iki bölümden oluşmaktadır:

- Birinci gün, her tür sözleşme ilişkisi bakımından önem arz eden sözleşme hazırlama ve inceleme tekniklerine ilişkin bir çalışma yapılacaktır. Bu bölümde, herhangi bir sözleşmenin hazırlanması, hazır bir sözleşmenin incelenmesi aşamalarında ve sözleşme kaynaklı davalara hazırlanırken dikkat edilmesi gereken stratejik bilgiler ve güncel yargı uygulamaları katılımcılarla paylaşılmaktadır.

- İkinci gün ise, konut ve iş yeri kira sözleşmeleri hakkında bazı önemli bilgiler aktarıldıktan sonra, kira bedelinin belirlenmesi, kira tespit davaları, kira artışlarına  yüzde 25'lik artış sınırı getiren TBK Geçici Madde 1'e ilişkin ayrıntılar, kira uyarlama davalarının özellikleri gibi güncel konular üzerinde durulmakta ve çok sayıda güncel yargı kararı katılımcılarla paylaşılmaktadır.

* Sözleşme Atölyesi; toplam 12 saatlik ve hibrit (yüz yüze & online) bir program şeklinde organize edilmekte olup dileyen katılımcılar yüz yüze, dileyenler online katılabileceklerdir. Program, 24-25 Eylül 2022 cumartesi ve pazar günleri, saat 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilmektedir.

* Eğitimi tamamlayan katılımcılara, Yeniocak Sözleşme Akademisi tarafından katılım belgesi düzenlenerek; online katılımcılara e-mail ya da whatsapp yoluyla gönderilmekte, yüz yüze katılanlara basılı olarak verilmektedir.

Sunum sırasında kullanılan slaytları içeren pdf dosya, tüm katılımcılara e-mail ya da whatsapp yoluyla gönderilmektedir.

* Toplam 12 saatlik bu Atölye programımıza yüz yüze katılım bedeli ... TL olup kontenjan 6 kişiyle sınırlıdır. Online katılım bedeli ... TL olup kontenjan 20 kişiyle sınırlıdır. 

  • Stajyer avukatlara, 
  • Üç ya da daha fazla kişiyle grup olarak katılanlara ve
  • Daha önce Akademimizin eğitimlerine katılmış olanlara indirim uygulanmaktadır. 
  • Birden fazla indirim şartı birlikte sağlansa da indirimden bir kez faydalanılabilmektedir.
  • Yüz yüze katılımlarda indirimli bedel ... TL'dir. 
  • Online katılımlarda indirimli bedel ... TL'dir. 

* Dileyen katılımcılar, programa bir günlük modül satın alarak da katılabilirler. Bu durumda bedelin yarısını öderler.

* Atölyemiz, Yeniocak Sözleşme Akademisi'nin adresinde gerçekleştirilecektir. Online katılımlar ise, Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir.

Sorularınızı ve kayıt taleplerinizi iletmek için; [email protected] adresine ya da 0552 692 82 82 nolu whatsapp hattına yazabilirsiniz.

@sozlesmeakademisi