Uyarlama Davaları Atölyesi

 (Katılımcı yorumlarını incelemek için lütfen buraya tıklayınız...)

Son dönemde Ülkemizde yaşanan aşırı fiyat artışları sebebiyle, TL bazlı sözleşmeler ve TL'nin aşırı değer kaybetmesi sebebiyle döviz bazlı sözleşmeler yürütülemez hâle gelmiştir. Bu sebeple, Kanun'da düzenlenen ve bu tür sözleşmelerin yeniden yapılandırılmasına olanak sağalayan uyarlama davalarına ilişkin kuralların önemi, bu dönemde bir kat daha artmıştır.

Uyarlama Davaları Atölyesi'nde, tüm bu gelişmeler sözleşme hukuku bakımında ele alınmakta, uyarlama davalarına ilişkin bilgi ve tecrübe aktarımı yapılmakta ve güncel yargı uygulamalarına ilişkin bilgiler katılımcılarla paylaşılmaktadır.

 

Gerçek anlamda bir Atölye çalışması yapılabilmesi için Atölyemizde, 20 kişilik kontenjan sınırlaması uygulanmaktadır.

* Uyarlama Davaları Atölyesi, toplam üç saatlik bir program şeklinde organize edilmektedir.

* Online Atölyelerimiz, Zoom Uygulaması kullanılarak, karşılıklı görüntü ve ses paylaşımıyla, uzaktan eğitim formatında yapılmaktadır.

Sunum sırasında kullanılan slaytları içeren pdf dosya, e-mail ya da whatsapp yoluyla katılımcılara gönderilmektedir.

* Eğitimi tamamlayan katılımcılara, Yeniocak Sözleşme Akademisi tarafından katılım belgesi düzenlenerek, e-mail ya da whatsapp yoluyla gönderilmektedir.

Sorularınızı ve kayıt taleplerinizi iletmek için; [email protected] adresine ya da 0552 692 8282 nolu whatsapp hattına yazabilirsiniz.

@sozlesmeakademisi